niedziela , 24 listopada 2024
Home / Sport / Wicemistrzostwo Sędziów OKS Zamość

Wicemistrzostwo Sędziów OKS Zamość

kadra_oks_zamoscW zakończonych dnia 24 listopada 2012 r. w Białej Podlaskiej – X Halowych Mistrzostwach Sędziów Piłkarskich o Puchar Prezesa Lubelskiego Związku Piłki Nożnej kadra Okręgowego Kolegium Sędziów ZOZPN Zamość zdobyła Wicemistrzostwo. Wyniki poszczególnych spotkań:

1) OKS Biała Podlaska – OKS Chełm 1:2

2) KS Lublin-OKS Zamość 4:2

(Tucki, Nadworski)

3) OKS Zamość-OKS Biała Podlaska 5:1

(Tucki x 3, Jasina x 2)

4) OKS Chełm-KS Lublin 4:6

5) KS Lublin-OKS Biała Podlaska 2:1

6) OKS Zamość-OKS Chełm 3:1

(Burak, Jasina, Nadworski)

Tabela:

1. KS Lublin 9 pkt 12:7 br

2. OKS Zamość 6 pkt 10:6 br

3. OKS Chełm 3 pkt 7:10 br

4. OKS Biała Podlaska 0 pkt 3:9 br

NAJLEPSZY ZAWODNIK: Paweł TUCKI – OKS Zamość

NAJLEPSZY BRAMKARZ: Mikołaj KOSTRZEWA – KS Lublin

KRÓL STRZELCÓW: Karol IWANOWICZ – KS Lublin – 6 bramek

Do Kadry Kolegium Sędziów LZPN na Mistrzostwa Polski Sędziów powołani zostali: Piotr BURAK, Michał WOŚ.

Kadra OKS ZOZPN: Marek BOROWIŃSKI, Piotr BURAK, Tomasz FOLUSIEWICZ, Jarosław JASINA, Robert KĘDZIORA (br), Konrad KOSTRUBAŁA, Andrzej KUCHARSKI (kpt), Patryk NADWORSKI, Roman PUPIEC, Mariusz SŁOBODA, Paweł TUCKI, Michał WOŚ. Rezerwowy: Tomasz TYMECKI.

Przewodniczący OKS ZOZPN: Witold WOŚ.

Trener: Andrzej KOZŁOWSKI.

Kierownicy: Krzysztof FIDOR, Andrzej SWACHA.

Sędzia OKS ZOZPN: Artur TYMECKI.

źródło: www.zozpn.pl

Sprawdź również

V Memoriał Zdzisława Strzemiecznego

Uczniowski Klub Sportowy „Azymut” Siedliska i Gmina Zamość, serdecznie zapraszają do wzięcia udziału w zawodach …

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglą…darki. Więcej informacji.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close